Ocak 2021 de Hangi Burcu Neler Bekliyor

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
KOÇ (21 Mart – 20 Nisan)

Bu ay yönetici gezegeniniz Mars’ın sizden ayrılarak Boğa burcuna geçiyor. Bu durum sizi 2020 Haziran ayından bu yana oldukça yormuştu. Artık daha rahat nefes aldığınız bir süreç içine giriyorsunuz..

KOÇ Burcu Genel Özelikleri İçin

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs)

2021 yılının ilk günlerinde, uzun süredir kendi evinde seyreden Mars, sizin burcunuza geçiyor. Bu durum sizi inisiyatif almanızı gerektiren durumlarla karşılaştırabilir. Evlilik ve ilişkilerde bir karara varmanız ya da bu konuda bir zorunluluğun içinde olmanız söz konusu olabilir. Uzun süredir istediğiniz terfi ya da iş ortamınızdaki farklı bir geçiş fırsatı yakalamanız mümkün. Hayat hikayeniz nasılsa o yönde ilerleyecektir. Ama bilmelisiniz ki, sizi coşkulu ve hiç alışık olmadığınız kadar hareketli günler bekliyor.

BOĞA Burcu Genel Özelikleri İçin

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)
İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

2021 yılının ilk günlerinde yakın çevre ile iletişiminiz önem kazanabilir.  Duygusal yaşanmışlıklarınızla ilgili arada kalma hissiyatı içerisinde olabilirsiniz.  Aile ortamında sergilediğiniz sakin tavırlarınız oldukça beğeni toplayacaktır.  Yorulduğunuzu anlatmalısınız.

İKİZLER Burcu Genel Özelikleri İçin

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)
YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Yorucu bir yılın ardından 2021 yılına girerken öz değeriniz ile akıl ve beden arasında bir ikilemde kalabilir, neden sonuç ilişkisi kurabilirsiniz. Sahip olduklarınızı yitirmemek adına harekete geçtiğiniz günlere uyanıyorsunuz.

YENGEÇ Burcu Genel Özelikleri İçin

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

2020 yılı çok yorucuydu, iş hayatınızda belirsizler vardı ama şimdi ciddi sorumluluklarınızın olması söz konusu. Ay sonuna doğru Kova burcundaki Merkür Retrosu, ilişkiler konusunda geçmişteki bazı zorlukları yeniden gündeminize getirebilir. Bu durumu, çözülmemiş her şeyi yeniden çözülme fırsatı olarak düşünebilir ve öfke duymak yerine yapıcı şekilde değerlendirmelisiniz.

ASLAN Burcu Genel Özelikleri İçin

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)
BAŞAK (24 Ağustos – 23 Eylül)


2021 yılına girerken, kendinizi ve birçok zorluğu aştığınız 2020 yılındaki tamamlanma enerjinizle eski döngünüzü bitirip yeni bir döngüye hazırlık yaparak giriyorsunuz.

BAŞAK Burcu Genel Özelikleri İçin

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
TERAZİ (24 Eylül – 23 Ekim)

Ocak 2021 yılına toplumsal bir sistemin parçası olarak giriş yapıyorsunuz. Olmak istediğiniz yer ve bulunduğunuz yer arasında fark olması, planlarınızı uygulamaya koymanız için tetiklenme görevi üstleniyor. Bunu iyi değerlendirin ve yeni yılda kendinize güvenerek yeni organizasyonlar yapın. Bu size her zaman  hitap ettiğiniz kitlelere yeni ve farklı katkılar sağlamanız için yardımcı olacaktır.

TERAZİ Burcu Genel Özelikleri İçin

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
AKREP (24 Ekim – 22 Kasım)

Eski yıldan yeni yıla hasarsız gitmeniz için gökyüzü Yengeç burcunda tamamlanma dolunayını sizlere sunuyor. Ufak tefek sorunları görmezden gelse de büyük kırıklıkları tamir etmek yerine yeni yıla onları çöp kutusuna atarak girecektir. Aradığınız her ne ise artık bırakmalı bulunmak istemeyeni bulma çabanızdan vazgeçmelisiniz. Kendini, ruhunu, düşüncelerini, zihnini yengeç dolunayı ile sıfırlamalı ve yen yıla yeni bir ben diyerek giriş yapmalısınız. Yaşam inişlerle çıkışlarla dolu bir yerdir. Şuan iş hayatınızdaki kaygılar sizi huzursuz etse de yeni bir iş kurulumu için ise teşvik etmektedir. Kendi alanınızı oluşturun ve bireysel bir çaba içerisine girin.

AKREP Burcu Genel Özelikleri İçin

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)
YAY (23 Kasım – 21 Aralık)

Ocak 2021 sizler için oldukça heyecanlı olacak. Çünkü ay düğümleri tüm yıl sizin burcunuzda hareket edecek. Bu durum fırsatları iyi değerlendirirseniz iyi sonuçları elde edebileceğinizi işaret etmektedir. Kendinize güveninizin tam olduğu ve kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir yıl. Hayatınızdan memnun olacaksınız ve bu yılı hiç unutamayacaksınız.

YAY Burcu Genel Özelikleri İçin

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)
OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Mezuniyetinizin ilk ayı olması sizi oldukça mutlu ediyor.  Ama her şeyin tam anlamıyla yerine oturması için 13 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniayın yeni umutları ve başlangıçları destekleyen enerjisine ihtiyacınız var. Yeni hayatınızın ilk kararlarını burada alabilirsiniz. Değişen bu düzende yenilikleri görüyor, iş hayatınız ve ilişkilerinizi daha iyi bir düzende devam ettireceğiniz planlar yapıyorsunuz. Bu emekleriniz ve sevginiz karşılıksız olmayacaktır. 

OĞLAK Burcu Genel Özelikleri İçin

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)
KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ocak 2021 İlişkiler anlamında bir yol ayrımına varıyorsunuz. Hayat içinde güçlü nedenler kurmak isteyebilirsiniz. Hedefler, inançlar, yaşama duyduğunuz bağlılıklarınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Savaş gücünüzü göstereceğiniz bir yer olabilir ama aynı zamanda hasar alacağınız yerin ta kendisidir. Ay sonunda Merkür’ün sizin burcunuzda gerileyecek olmasını düşünürsek, bu yol ayrımının sizi bir rekabete ve güç savaşına sürüklememesine dikkat etmeli, sakin ve makul şekilde hareket etmelisiniz.

KOVA Burcu Genel Özelikleri İçin

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)
BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ocak 2021 le İçinde ayrı sen, dışında ayrı sen tercih etmen artık sonlanmalı diyebiliriz. Dolunay ile tamamlanmak sizin elinizde olacak. Şu an duygularınız yarım yamalak ve kendiniz eksik hissediyor olabilirsiniz. İfade etmek de zorlandığınız şeylerin kenara bırakıp kendinize yumuşak bir dönüş içine çekilmeyi deneyeceksiniz. Eğer şu an koşullar sizi mutsuz hissettiriyorsa yeni kararlar almak durumundasınız. İlişkinizde ve iş hayatınızda çok daha güçlü bir süreç içine çekileceksiniz. Bu dolunay sizleri bu hafta oldukça destekliyor. Korkularınızı ve içsel dünyanızı tamamen çözüme götürecek ve aydınlatacak diyebiliriz. Yeni yıla yeni bir sen olarak giriş yapmanı isteyecek. Yalnızlıktan korkma, acabalar da boğulma, soru işaretlerini düşünme yeni yıla yeni umutla adım at. Çünkü hiçbir şey korktuğun kadar gerçek değil.

BALIK Burcu Genel Özelikleri İçin


1 yorum

Aslan Burcu Ocak 2021 Burç Yorumu | Awumbuk Sanat Ve Eğlence · 2 Mayıs 2021 22:49 tarihinde

[…] Aslan Burcu Ocak 2021 […]

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir